TIGERHILL

shop nu

NEW

ARRIVALS

      alles draait om de wassing

      TIGERHILL het begin van een mythisch verhaal waarin ons bestaan als een jeansmerk ligt.

      Rechtstreeks van de bron.

      Sinds jaar en dag zijn we jeans-crusaders op zoek naar nieuwe denimtechnieken, stoffen  en wassingen die er toe doen.

      toon de wassingen

      toon de wassingen

      lookbook

      herfst / winter 2017

      laat je inspireren en bekijk de looks.

      shop de look

      t-shirts

      alles draait om stijl & comfort

      Stijlvolle en comfortabele t-shirts in moderne stoffen en moderne pasvormen.

      shop t-shirts

      socialfeed #BEPARTOFNOW

      We zijn direct aangesloten jeans crusaders, rechtstreeks van de bron naar jou. blijf in contact en volg ons.

      de wereld van TIGERHILL

      Het begin van een mythisch verhaal waarin ons bestaan als jeansmerk ligt. Rechtstreeks vanuit onze eigen bron. Sinds jaar en dag zijn we jeans crusaders op zoek naar nieuwe denimtechnieken, stoffen en wassingen die er toe doen. In ons onderzoek naar en de ontwikkeling van onze innovatieve wassingen en collecties ligt onze passie, van zonsopgang tot zonsondergang. Met onze opgebouwde kennis zijn we echte jeans crusaders en dit willen we met je delen.

      #TIGERHILL

      #BEPARTOFNOW

      @TIGERHILL.OFFICIAL

      JOIN THE WORLD OF TIGERHILL

      Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, evenementen en meer!

      OVER DE TIGERHILL LEGENDE

      TIGERHILL het begin van een mythisch verhaal waarin ons bestaan als jeansmerk ligt. Een oude en mystieke berg, een stedelijke en landelijke mythe, maar vooral een plaats waar magie bestaat. Deze verre plek is de enige locatie ter wereld waar de ongelooflijk delicate en moeilijk te vinden Indigo Tiger Shrub [Indigo Fera Tigra] groeit. De zeldzame plant groeit op een zeer duidelijke plek op TIGERHILL, met name op een hoogte van 53 graden. Luchtdruk, klimaat en vochtigheid vormen samen de perfecte atmosfeer voor de indigo-tijgerplant om te bloeien.

      Een toegewijde groep gepassioneerde mensen riskeert leven en ledematen op de rotswand om de bloemen van deze zeldzame plant te plukken. Vanwege de unieke sfeer, kan de plant alleen worden geoogst op één dag van het jaar bij zonsopgang aan de oostkant van de heuvel, voordat de dauw opdroogt in de hitte van de zonsopgang in de Himalaya.

      De reden dat ze alle moeite doen om deze bloemrijke schat te verkrijgen, is om de ingrediënten te leveren om zo de beste en puristische indigo te produceren die de mensheid kent. Vanwege deze passie noemen we deze groep van toegewijde indigo-curatoren van deze kostbare indigo planten, de jeans crusaders.

      Deze indigo-voorvechters gebruiken een recept dat door de generaties is doorgegeven, en als alchemisten, verfijnen en synthetiseren ze het liefdevol en vakkundig in deze pure indigo. Deze toewijding is wat ons drijft in ons onderzoek naar en ontwikkeling van onze innovatieve jeanswashes en jeanscollecties, van zonsopgang tot zonsondergang. Met onze passie en kennis zijn we echte jeans crusaders en dit willen we met je delen.

      #BEPARTOFNOW